I slutrunden af Europa Leagues gruppespil besejrede Roma Sheriff 3-0

Slutrunden i Europa Leagues gruppespil er begyndt. Denne gang er de to hold Roma hjemme mod Tiraspol Sheriff. Det endelige resultat er, at Roma besejrede Sheriff 3-0 og vandt. Samtidig kvalificerede de sig også til slutspillet. Selvom de endte på andenpladsen i gruppen, formåede de ikke at kvalificere sig. Slutspillet var deres sidste håb.

Kampens første mål blev scoret i det 11. minut. Nicola Zalewski sendte bolden fra venstre ind til midten. Romelu Lukaku skyndte sig til målet for at svare. I kaosset greb han med succes pointet og scorede, hvilket hjalp Roma med at tage føringen. Næste 1-0. Det andet mål kom i det 32. minut. Nicola Zalewski tog et skud foran målet, men det blev reddet af målmanden. Andrea Belotti kom dog over og lavede et supplerende skud. Roma scorede igen med succes. Inden det var slut, fik Roma 2-0 i den første halve time. Sheriff-teamet følte sig dybt presset på dette tidspunkt. Der var trods alt stadig et styrkegab hos Roma-holdet. Det tredje mål kom i det 93. minut. Romelu Lukaku spillede med ryggen, og den unge spiller Niccolò Pisilli scorede fra et langskud. Dette mål var også hans første mål, efter at han kom til Roma-holdet, og med denne finale. Med succesen med et mål sluttede spillet også. Roma vandt med en god scoring på 3-0, mens Tiraspol Sheriff-holdet blev nådesløst blokeret.

Efter kampen tog Niccolò Pisilli også imod et interview med “Sky Sports”. Da han blev spurgt om hans følelser omkring scoring, sagde han: Det er en følelse, der er svær at forklare. Dette er min livslange drøm. Jeg har været i Rom, siden jeg var barn. ventilator.

Niccolò Pisilli talte om sin følelse, da han spillede, og sagde: Jeg prøvede mit bedste for at spille lige så godt, som jeg har gjort tidligere. Hvis du er bange for at spille, er det det værste. Træneren sagde til mig, at jeg skulle holde mig rolig, og det håber jeg, at jeg gjorde.