Den seneste kamprapport fra 26. runde af La Liga, Barcelona og Real Madrid vandt på hinanden følgende hjemmekampe

Den 26. runde af La Liga indvarslede Barcelonas og Real Madrids hjemmekampe, og begge kæmpehold vandt. Barcelona besejrede Getafe med 4-0 i kampen. Kun 20 minutter inde i kampen tog Rafinha føringen for at bryde dødvandet og give holdet føringen. I det 50. minut af anden halvleg scorede Felix igen for Barcelona for at udbygge deres føring. Kort efter, i det 61. minut, konsoliderede De Jongs mål yderligere Barcelonas føring. I sidste øjeblik lukkede Fermins mål sejren, og Barcelona vandt flotte 4-0.

Real Madrid besejrede Sevilla knebent med 1-0 i kampen. De to hold var jævnbyrdige gennem hele kampen indtil det 81. minut, hvor Modrics vidunderlige slag hjalp Real Madrid med at vinde. Målet i dette kritiske øjeblik udløste jubel fra publikum og blev et vendepunkt i kampen. Disse to sejre er af stor betydning for Barcelona og Real Madrid, som fortsat vil stræbe efter bedre resultater.

Udover kampsejrene er der nu Fodboldtrøjer Udsalgi gang! Højkvalitets fodboldtrøjer til at hjælpe dig med at præstere bedre på banen. Køb nu og vis din fodboldstil!